Yaşlılar Haftası

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında beldemiz sakinlerinden Nevzat AKIN amcamızın evine misafir olduk. 84 yaşında olan Nevzat amcamız, Muş depremi esnasında 1960’lı yıllarda Almanya’ya işçi olarak çalışmaya gitmiş ve 25 yıl araba fabrikasında işçi olarak çalışmıştır. Yurt dışından döndükten sonra 1980’li yıllarda muhtarlık yapmış ve 1989 yılında beldemizin belediye olmasında önemli rol oynamıştır. Beldemizde bulunan sağlık ocağının ve karakol komutanlığının yapımında öncü olmuştur. Nevzat amcamız aynı zamanda eğitime de büyük katkılarda bulunmuştur. Evli, 14 çocuğu ve 50’den fazla torunu olan Nevzat amcamız beldemizde halen daha yaşamını sürdürmektedir. Kendisine uzun, sağlıklı bir ömür dileriz. Bizleri evinde ağırlayan Nevzat AKIN amcamıza ayrıca teşekkür ederiz.

Yaşlılar haftası dolayısıyla ziyarette bulunduğumuz Nevzat AKIN amcamıza öğrencilerimizle birlikte hediye hazırlayan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özgül ERDEM’e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

21.04.2024 43

Fotoğraf galerisine gitmek için tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/13/04/714494/fotograf_galerisi_3663664.html