Gölbaşı Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: YIL SONU ERKEKLER FUTBOL TURNUVASI ve KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASI
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK FUARI,BİLİM ŞENLİĞİ
Proje Çalışmaları:

WEB - https://guroymakgolbasiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖLBAŞI BELDESİ KÖŞK MAH. ANAYOL CAD. GÖLBAŞI ORTAOKULU BLOK NO 177E GÜROYMAK / BİTLİS

Öğretim Şekli :Tam gün Öğretim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde öğretmenlerin kalabileceği 1 öğretmenevi, 3 otel bulunmaktadır, kiralık ve kaloriferli ev sıkıntısı yoktur.

Ulaşım Öğretmen Servisleri, minibüsler, taksiler

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Gölbaşı Ortaokulu Güroymak ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır. Gölbaşı, Bitlis´in en büyük beldesidir. Okul bir bina ve bir lojmandan oluşmaktadır. Okula ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. Tatvan´dan ve Bitlis´ten de gidiş-geliş yapan öğretmenler vardır. (Güroymak-Bitlis 30 km, Güroymak-Tatvan 25 km)